Πληροφορίες για το Κουπόνι

20% €πιστροφή σε laptop, smartphone και τηλεοράσεις αξίας άνω των €499!

Όροι & προϋποθέσεις:

1. H ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για αγορές laptop, smartphone και τηλεοράσεων αξίας εκάστου αυτών από €499 και άνω έκαστο, που θα πραγματοποιηθούν από 10/03 έως και 23/03/2018 ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή. Εξαιρούνται τα προϊόντα Apple, Microsoft Surface και τα Samsung Galaxy S9 & S9+.

2. Τα ευρώ €πιστροφή που κερδίζετε αντιστοιχούν στο 20% της αξίας της συναλλαγής αγοράς του laptop, smartphone ή τηλεόρασης (αξίας εκάστου αυτών €499 και άνω, κατά τα ανωτέρω) και μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά σας με χρήση οποιασδήποτε κάρτας σας Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα €πιστροφή.

3. Η ενέργεια 20% €πιστροφή δεν ισχύει:

• όταν η χρέωση γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μία κάρτες Eurobank , δηλαδή αν το συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank.

• όταν πραγματοποιείται παράλληλα με την αγορά laptop, smartphone ή τηλεόρασης και εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ €πιστροφή.

• σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση.

• όταν η αγορά προϊόντων τεχνολογίας γίνεται με χρήση επιδότησης.

4. Στις υπόλοιπες αγορές σας στα καταστήματα Public με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή κερδίζετε 1% €πιστροφή.

5. Η ενέργεια 20% €πιστροφή ισχύει για online παραγγελίες laptop, smartphone και τηλεοράσεων από το www.public.gr, με τις εξής προϋποθέσεις:

• Παραλαβή από το κατάστημα (store pick-up): Η παραλαβή και πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιηθεί από 10/3 έως και 23/3 σε φυσικό κατάστημα Public με χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

• Παράδοση κατοίκων (home delivery): Η παραγγελία και πληρωμή των προϊόντων πραγματοποιηθεί από 10/3 έως και 23/3 με τη χρήση πιστωτικών & χρεωστικών καρτών Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή και εφόσον το καλάθι αγορών κατά την ολοκλήρωση και πληρωμή της παραγγελίας περιλαμβάνει μόνο ένα (προϊόν) από laptop, smartphone & τηλεοράσεις αξίας εκάστου αυτών €499 και άνω.