Πήγαινε στο κατάστημα

COSMOTE Insurance

Στο www.cosmoteinsurance.gr, την ψηφιακή πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις μέσα από μεγάλο εύρος ασφαλιστικών εταιριών, να επιλέξετε και να αγοράσετε το εξατομικευμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιό για το αυτοκινήτο, τη μοτοσυκλέτα, την πρωτοβάθμια υγεία ή το σκάφος σας.

Ειδικότερα σε ότι αφορά στην ασφάλεια κατοικίας το cosmoteinsurance.gr σχεδίασε και διαθέτει αποκλειστικά, ψηφιακά ασφαλιστικά προγράμματα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απευθύνονται σε ιδιοκτήτες με ή χωρίς δάνειο και ενοικιαστές κυρίων αλλά και εξοχικών κατοικιών σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές συνδυασμένες με μεγάλο εύρος καλύψεων, κάνοντας την ασφάλεια κατοικίας προσιτή σε όλους.

Tο COSMOTE Insurance απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως τηλεπικοινωνιακού παρόχου. Προσφέρει ευκολία στη χρήση, ταχύτητα πλοήγησης, αξιοπιστία και ασφάλεια συναλλαγών ενώ συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, πιστοποιημένοι σύμβουλοι ασφαλίσεων είναι δίπλα σας 24ώρες/7ημέρες, για να λύσουν κάθε απορία και να σας βοηθήσουν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την αγορά του ασφαλιστηρίου.

Επισκεφτείτε το https://www.cosmoteinsurance.gr/

Please wait...

Ενεργά Κουπόνια

5 κουπόνια

6μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από 35€ στο COSMOTE Insurance

Σύγκρινε ασφάλειες αυτοκινήτου στο λεπτό και αγόρασε αυτή που σου ταιριάζει Mε το COSMOTE Insurance μπορείς να βρεις και να συγκρίνεις εύκολα και γρήγορα τα πακέτα των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρι..

12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου από 60€ στο COSMOTE Insurance

Μέσα από το COSMOTE INSURANCE μπορείς να κάνεις σύγκριση τιμών των ασφαλιστικών προγραμμάτων και να πετύχεις την καλύτερη τιμή στην ασφάλεια αυτοκινήτου. Μην ξεχνάς ότι η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υπ..

6μηνη ασφάλεια μηχανής από 24€ στο COSMOTE Insurance

Σύγκρινε ασφάλειες μηχανής στο λεπτό και αγόρασε αυτή που σου ταιριάζει Mε το COSMOTE Insurance μπορείς να βρεις και να συγκρίνεις εύκολα και γρήγορα τα προγράμματα των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιριώ..

12μηνη ασφάλεια μηχανής από 45€ στο COSMOTE Insurance

Μέσα από το COSMOTE Insurance μπορείς να κάνεις σύγκριση τιμών των ασφαλιστικών προγραμμάτων και να πετύχεις την καλύτερη τιμή στην ασφάλεια μηχανής. Σε δευτερόλεπτα, εμφανίζονται στην οθόνη σου τα..

Ασφάλεια σπιτιού από 30€ το χρόνο στο COSMOTE Insurance

Ασφάλισε το σπίτι σου απλά και οικονομικά! Δες τιμές και κλείσε την καλύτερη ασφάλεια σπιτιού στο COSMOTE Insurance Τι καλύπτει η ασφάλεια σπιτιού; Αφορά καλύψεις πακέτου ασφάλισης κτιρίου & π..

Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Κουπόνια που έχουν λήξει

0 κουπόνια

Δεν βρέθηκαν κουπόνια