Πήγαινε στο κατάστημα

Groupama

Η Groupama Ασφαλιστική είναι μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Από τις Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας έως και τις Γενικές ασφαλίσεις – αυτοκινήτων, κατοικιών, σκαφών κ.τ.λ., η Groupama προσφέρει ένα ευρύτατο φάσμα λύσεων, προκειμένου το αγαθό της ασφάλειας να είναι προσιτό σε όλους. Το κάθε ξεχωριστό πρόγραμμα έχει μελετηθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – κόστους , ενώ οι συνδυαστικές λύσεις που προσφέρει, σε πολλές περιπτώσεις πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητες επιλογής που δίνονται στον πελάτη.

Η εταιρεία διαθέτει ένα από τα πιο ισχυρά δίκτυα αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama και φιλοδοξεί να κατακτήσει μια εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Επισκεφτείτε το https://www.groupama.gr/

Please wait...

Ενεργά Κουπόνια

0 κουπόνια

Δεν βρέθηκαν κουπόνια

Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Κουπόνια που έχουν λήξει

1 κουπόνι

Έως -20% σε προγράμματα ασφάλισης υγείας Groupama

Διάλεξε το Πρόγραμμα Υγείας που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου. - Πλήρης γκάμα προϊόντων για την ασφάλιση της Υγείας σου. - Εκπτώσεις στα Οικογενειακά Προγράμματα από 7,5%-20% στο σύνολο των ασφ..