Πήγαινε στο κατάστημα

KMax

Η τριχόπτωση και η αλωπεκία που προκαλούν την αραίωση των μαλλιών αντιμετωπίζονται με διάφορες θεραπείες αλλά τα αραιά μαλλιά παραμένουν. Με το ΚΜax Milano Hair Fibers μπορείτε να έχετε ξανά πλούσια, πυκνά μαλλιά και αυτοπεποίθηση για την εικόνα των μαλλιών σας.

To KMax Milano είναι το Νο1 Ιταλικό προϊόν από μικροΐνες φυσικής κερατίνης, ενάντια στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών. Είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, σε όποιο στάδιο τριχόπτωσης και αν βρίσκονται. Δεν φεύγει με το χάδι, τον αέρα ή τον ιδρώτα. Δεν είναι βαφή ή σπρέι. Παραμένει στα μαλλιά σας μέχρι το επόμενο λούσιμο.

Οι μικροΐνες φυσικής κερατίνης KMax Milano μαγνητίζονται από τον στατικό ηλεκτρισμό των μαλλιών σας και αναμειγνύονται φυσικά με αυτά. Το ΚMax Milano δίνει τόσο φυσικό αποτέλεσμα που δεν ξεχωρίζει από τα φυσικά μαλλιά σας και κανείς ποτέ δε θα μπορέσει να αντιληφθεί το παραμικρό, όσο κοντά και αν έρθει!

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα σε συνδυασμό με όποια θεραπεία τριχόπτωσης ακολουθείτε. Εάν έχετε κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και θέλετε ακόμα πιο πυκνό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το KMax Milano ακόμα και από τις πρώτες εβδομάδες μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Επισκεφτείτε το https://kmax.gr/

Please wait...

Ενεργά Κουπόνια

0 κουπόνια

Δεν βρέθηκαν κουπόνια

Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Κουπόνια που έχουν λήξει

1 κουπόνι

+25% επιπλέον μικροΐνες κερατίνης KMax στην ίδια τιμή

Οι νέες, επετειακές συσκευασίες KMax Black Edition έφτασαν με περισσότερα γραμμάρια από κάθε άλλη μικροΐνα φυσικής κερατίνης της αγοράς και πιο οικονομικές από ποτέ! Οι Μικροΐνες KMax Black Edition α..