Πήγαινε στο κατάστημα

Lime

Η Lime προσφέρει ηλεκτρικά πατίνια προς ενοικίαση τα οποία έχουν σύστημα εντιπισμού GPS και είναι διαθέσιμα σε όποιον κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό του (Android ή iPhone). Μέσω της εφαρμογής ο αναβάτης βρίσκει το πιο κοντινό διαθέσιμο πατίνι, το ξεκλειδώνει σαρώνοντας τον κωδικό QR και στο τέλος της διαδρομής του, το κλειδώνει μέσω της εφαρμογής, βγάζοντας μια φωτογραφία από το σημείο που το άφησε. Δεν υπάρχει προσδιορισμένο χώρος στάθμευσης, οπότε αφήνετε το πατίνι οπουδήποτε αρκεί να είναι σωστά παρκαρισμένο, όπως θα αφήνατε το ποδήλατο σας. Το κόστος για το ξεκλείδωμα είναι 1 ευρώ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον 0.15 λεπτά.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία, είναι ασφαλή και εύκολα στη χρήση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ συλλέγονται και επαναφορτίζονται. Πρόκειται για έναν έξυπνο τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη ο οποίος είναι καινοτόμος και φιλικός προς το περιβάλλον. Η Lime έχει παρουσία σε 140 πόλεις στον κόσμο και στην Ελλάδα μπορείτε να τα βρείτε στην Θεσσαλονική και στην Αθήνα

Επισκεφτείτε το https://www.li.me/el/

Please wait...

Ενεργά Κουπόνια

0 κουπόνια

Δεν βρέθηκαν κουπόνια

Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Κουπόνια που έχουν λήξει

1 κουπόνι

1€ κουπόνι για ηλεκτρικά πατίνια Lime

Δωρεάν κουπόνι για ηλεκτρικά σκούτερ Lime. Κατεβάστε την εφαρμογή, εισάγετε το promo code: RA6SWSB (Menu> Πορτοφόλι> Εκπτώσεις> Εξαργύρωση Εκπτωτικού Κωδικού) και καλές βόλτες! Ισχύει μόνο για την..