Πήγαινε στο κατάστημα

Netflower

Η υπηρεσία της εταιρίας μας μέσω του NETFlower.gr, είναι η αποστολή και παράδοση λουλουδιών με το ελληνικό Δίκτυο, με συνεργαζόμενα ανθοπωλεία στην Αθήνα, αλλά και όλες τις πόλεις της χώρας.
Δημιουργήσαμε και διαχειριζόμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο λήψης και διαβίβασης εντολών για αποστολές λουλουδιών, με περισσότερα από 700 συνεργαζόμενα ανθοπωλεία, σε όλες τις μεγάλες και μικρές πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και όλον τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από την επίσημη συνεργασία με το παγκόσμιο Δίκτυο Ιντερφλόρα, το οποίο αντιπροσωπεύουμε για την Ελλάδα.

Στις αποστολές που λαμβάνουμε από το e-shop, ακολουθούμε αυστηρούς κανόνες σχετικά με την ταχύτητα παράδοσης, η οποία είναι 1-2 ώρες μετά τη λήψη της παραγγελίας μέσω του site, με εγγυημένη τη φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των λουλουδιών.
Τα συνεργαζόμενα ανθοπωλεία, επιλέγονται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια και σε τακτά διαστήματα εκπαιδεύονται στην ανθοδετική δωρεάν από την εταιρία μας.

Επισκεφτείτε το https://netflower.eu/nel/

Please wait...

Ενεργά Κουπόνια

0 κουπόνια

Δεν βρέθηκαν κουπόνια

Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Κουπόνια που έχουν λήξει

1 κουπόνι

Αποστολή λουλουδιών από 25€ με το δίκτυο Interflora

Αποστολές λουλουδιών, με περισσότερα από 700 συνεργαζόμενα ανθοπωλεία, σε όλες τις μεγάλες και μικρές πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και όλον τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα από το παγκόσμιο Δίκτυο Ιντερ..