Πήγαινε στο κατάστημα

WABI BEAUTY

H WABI Make Up είναι μια 100% ελληνική εταιρία έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής και εμπορίας καλλυντικών προϊόντων στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα και δυναμικά make up & cosmetic brands με franchise αλλά και ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Διαθέτει στην Αττική καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής προϊόντων make up, καλλυντικών και αρωμάτων που της δίνει τη δυνατότητα να παράγει η ίδια το 100% των προϊόντων της και να λανσάρει με μεγάλη ταχύτητα νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανταγωνιστικά σε ποιότητα και σε τιμή.

H γκάμα προϊόντων της WABI Make Up περιλαμβάνει πρωτοποριακές φόρμουλες μακιγιάζ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για κάθε στυλ, καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος και μια μεγάλη ποικιλία από αρώματα και αξεσουάρ ομορφιάς.

H αγάπη για την ομορφιά αντανακλάται και μέσα από τα exclusive διαμορφωμένα καταστήματα της WABI Make Up που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητική, την άνεση και τη λειτουργικότητά τους.

Μέσα από αυτά η WABI Make Up συστήνει στους make up & beauty lovers μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα που τα χαρακτηρίζει η εξαιρετική τους ποιότητα και οι πραγματικά προσιτές τιμές τους.

Επισκεφτείτε το https://www.wabibeauty.com/

Please wait...

Ενεργά Κουπόνια

0 κουπόνια

Δεν βρέθηκαν κουπόνια

Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Κουπόνια που έχουν λήξει

2 κουπόνια

1+1 δώρο σε επιλεγμένα προϊόντα WABI Make Up

Πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα..

2+1 δώρο σε όλα τα προϊόντα WABI Make Up

Πρωτοποριακά προϊόντα μακιγιάζ, καλλυντικά και αρώματα..