Πληροφορίες για το Κουπόνι - Προσφορά

Κέρδισε 10$ ή περίπου 8.50€ σε δωρεάν bitcoin σε ένα από τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπου μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε bitcoins και άλλα κρυπτονομίσματα. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα στοιχεία από αυτήν την πρόσκληση (invitation), μετά θα σας σταλεί e-mail για να συνεχίσετε στην εγγραφή.

Ύστερα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Coinbase είτε από τον υπολογιστή είτε να κατεβάσετε Application για Android ή iPhone.

Για να λάβετε το ποσό θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση €85 ή 100$.

To Coinbase, χρειάζεται ταυτοποίηση στοιχείων. Θα σας ζητηθεί να βγάλετε μια φωτογραφία της ταυτότητας σας και επίσης κάποιο έγγραφο που να γράφει την διεύθυνση σας, όπως κάποιο λογαριασμό ρεύματος ή τηλεφώνου ή ένα statement που στέλνουν οι τράπεζες με τις κινήσεις των λογαριασμών / πιστωτικών καρτών.

*Σημαντικό! Οι περισσότεροι χρήστες από Ελλάδα αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ταυτοποίηση όταν τα έγγραφα δεν έχουν λατινικούς χαρακτήρες.
Αν η ταυτότητα σας, είναι παλιά τότε μπορεί να μην την δεχτεί. Στους λογαριασμούς μπορείτε να εκτυπώσετε μια μικρή ετικέτα με τα στοιχεία σας στα λατινικά. Βάλτε την ετικέτα δίπλα από τα στοιχεία που είναι το όνομα, η διεύθυνση, ο ΤΚ και πιθανώς το σύστημα θα αναγνωρίσει τα γράμματα.

Τα cryptocurrencies είναι ένας πολύ ενδιαφέρον κόσμος αλλά να είστε προσεκτικοί και μην ξεφεύγετε, μην επενδύετε μεγάλα ποσά που δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε.

Προειδοποίηση κινδύνου: (!) Οι επενδυτικές δραστηριότητες σε κρυπτονομίσματα, υπόκεινται σε κίνδυνο αγοράς και απώλειας περιουσιών. Να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Αυτά που αναφέρονται στο vouchers.gr σχετικά με τα κρυπτονομίσματα δεν είναι επενδυτικές συμβουλές και αναφέρονται μόνο για ενημέρωση.


Αξιολόγηση

Please wait...
Μην χάσετε τα καλύτερα κουπόνια!
Κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις στο e-mail σου επιλεγμένα κουπόνια & προσφορές!

Δείτε επίσης